Om oss

Om oss

batterier-pc.com tilbyr privatpersoner og bedrifter kvalitetsbatterier til konkurransedyktige priser. Vi behandler hver enkelt ordre etter beste evne slik at du får de beste produktene så raskt som mulig og til en god pris.

Ved å bruke internett som vår salgskanal reduserer vi driftkostnaden betraktelig da vi ikke har behov for fancy lokaler og heller ikke bruker midler på dyre salgskataloger etc. Batteriene du finner i vår nettbutikk er derfor rimeligere enn hva du ville fått i ett varehus eller på ett kjøpesenter.

batterier-pc.com har fokus på å alltid levere ferske batterier av god kvalitet. Vi operer derfor med fjernlager på en del av produktene det ikke selges så mye av. Vårt fjernlager er stort og bevegelsen av varer er meget høy. Slik slipper vi å risikere at batteriene blir gamle og dårlige og kan til en hver tid garantere deg ferske batterier.

Vi utvider sortimentet hver eneste dag, om det er noe du ikke finner kontakt oss og vi vil komme tilbake innen kort tid med produktet til en bra pris. Er du i tvil om hvilket produkt som passer best til ditt behov hjelper vi gjerne om du sender oss en e-post eller ringer.

Vi jobber hardt for at Batteri Online skal være en enkel, brukervennlig nettbutikk. Har du noen ønsker eller forslag setter vi stor pris på om du kontakter oss slik at vi kan bli enda bedre.

Takk for at du tok deg tid til å besøke vår webside, vi håper du trives og får en hyggelig handel.For bedrifter som ønsker å søke om forhandler/bedriftskonto kan det sendes mail til: info@batterier-pc.com
Tags: