Frakt & Retur


Leveringstid

Bestilling av lagervarer innkommet før kl 16:00 på hverdager sendes ut samme dag.

Restnota/dellevering

Dersom en vare ikke er på lager ved bestilling, restnoteres hele ordren fram til ordren kan leveres i sin helhet. Dersom du ønsker dellevering, må du gi beskjed om dette.

Returrett/reklamasjon

batterier-pc.com Service AS gir 60 dagers full returrett etter angrefristloven.
Dette betyr at du kan heve kjøpet ved å returnere varen(e) til oss innen 60 dager fra du har mottatt varen(e).
Angrerettsloven gjelder ikke spesialordrer, engangsbatterier eller kjøp under NOK300,- inkl frakt og MVA.

Varen må være UBRUKT og i originalemballasje, hvis ikke vil den bli returnert og omkostninger for dette fakturert.

Det finnes også andre unntak og presiseringer i angrefristloven.

For mer informasjon om angrerettloven, klikk her.

Dersom den leverte varen er defekt eller feillevert, kontakter du oss slik at vi kan rette opp feilen.
Send epost til info@batterier-pc.com for å avtale retur

Obs! Før du returnerer en defekt eller feillevert vare, må du kontakte oss for returnr.
Returer uten forhåndsavtale blir ikke behandlet eller returnert til kunde.

batterier-pc.com dekker ikke kundens transportkostnader i forbindelse med retur/reklamasjon/angrerett, og pakker sendt til oss med postoppkrav vil ikke bli hentet ut.

Dersom du returnerer en vare på reklamsjon/garanti, og det viser seg at varen ikke hadde mangler eller var defekt. Belaster vi deg et gebyr på ca NOK500,- (uansett varens verdi) . Dette gebyret dekker våre kostnader med selve testingen og tilbakesending til deg.

Angrerettskjema finner du her

Garanti

batterier-pc.com garanterer at varene fungerer etter spesifikasjonene og at de ikke gjør skade på ditt produkt. Dersom varene ikke fungerer som anvist, erstatter batterier-pc.com varen med tilsvarende ny vare eller reparasjon. Produktets (det du bruker batteriet/laderen på) reklamasjonsrett påvirkes ikke om du bruker kompatibelt eller uoriginalt batteri/lader, selv om enkelte produsenter hevder dette. Hvis noen av produktene kjøpt av oss ødelegger/skader det du bruker det på eller forårsaker andre følgeskader, dekker vi alle kostnader i denne forbindelse. Altitec gir 3 års garanti mot fabrikasjonsfeil på ladbare batterier og ladere/adaptere. Noen av produktene vi selger kan ha lengere/kortere garantitid, dette er i såfall opplyst i produktbeskrivelsen. Reklamasjonsrett etter kjøpsloven for de gjeldende produkter.

30 dagers Prisgaranti

Vi garanterer deg markedets beste priser. Skulle du finne lik vare med samme garantibetingelser billigere et annet sted innen 30 dager etter kjøpsdato eller før du kjøper, gir vi deg samme totalpris. Prisgarantien gjelder for de fleste produktene i nettbutikken. Vi stiller som betingelse at varen har like spesifikasjoner og kan kjøpes lovlig i Norge til en lavere pris inkl. frakt og andre gebyrer.

Uavhentede pakker

Hvis du ikke henter ut pakken og den blir sendt i retur til oss, tilkommer ett gebyr på NOK 350,- inkl mva for å dekke våre fraktkostnader og administrasjon.

Purring/inkasso

Ved purring påløper et purregebyr på kr 54,- i følge lov. I tillegg påløper forsinkelsesrente på 8,75 % p.a. Varen er batterier-pc.com eiendom til beløpet er betalt i sin helhet.

Transport

Vi tar ansvaret for alle skader som kan oppstå ved transport til kundene. Hvis du ved mottakelsen oppdager at varen har transportskade, må du ta kontakt og informere oss om dette umiddelbart. Ved retur fra kunde til oss må kunden selv bære ansvaret for skader som kan oppstå under transporten, gjelder også hvis pakken kommer bort under tilbaketransport. Vi anbefaler å sende med Servicepakke el.l (ikke A-post) slik at du har dokumentasjon for forsendelsen.

Lovanvendelse

Tvister om disse vilkårene skal avgjøres ifølge Norsk lov. batterier-pc.com følger "Allmenne reklamasjonslover".

 

Kontakt os:info@batterier-pc.com

Tags:
Tilbake